How to: quick wavy beach hair

Krullen maak je met een krultang, steil haar met een steiltang. Maar hoe zit het met golvend haar? Je zal niet speciaal naar het strand toe gaan om dat mooie wavy hair te krijgen, daarom vandaag een super snelle manier om dat effect te krijgen.









Wat heb je nodig:
Borstel
Mini elastiekjes (of ongebruikte beugel elastiekjes)
Een steiltang

Stap 1
Kam je haar helemaal uit. Zo word het het mooiste. En warm alvast je steiltang op
















Stap 2
Verdeel je haar in stukken. Maak nu door je hele haar vlechtjes. Voor grote golven pak je veel haar, kleine weinig haar. Probeer het zo dichtbij mogelijk bij je haarwortels te doen.

Stap 3
Pak nu je steiltang, die als het goed is warm is. Ga met de steiltang heel langzaam over je vlechtjes heen. Hoe vaker hoe beter.












Stap 4
Voor het optimale effect en langdurigheid laat je de vlechtjes zo lang mogelijk zitten. Laat ze afkoelen of ga er zelfs mee slapen. Heb je haast? Misschien heb je een fhon met een koude stand. Spray je haar in met haarspray en haal de vlechtjes eruit. Nu heb je mooi wavy en beachy haar in zo,n korte tijd!






*Edit: Ik snap heel goed dat jullie denken dat dit nageaapt is van Beautylab. Maar dit artikel wou ik al langer maken en bovendien is dit gewoon een andere manier.

Wat vind jij van golvend haar en ga je dit een keer uitproberen?


Photobucket


Tidak ada komentar:

Posting Komentar