De Samsung Galaxy Ace Supertrash phone bag



























Een tijdje geleden vertelde ik jullie over m,n nieuwe telefoon, de Samsung Galaxy Ace. Bij deze telefoon hoort een promotie van Suptertrash met een super leuke actie die tot 30 juni geldt. Je krijgt namelijk gratis een Supetrash phone bag bij deze telefoon, (die je tot 15 juli kan aanvragen)! Natuurlijk vroeg ik dit leuke tasje ook aan en inmiddels is die binnen. Omdat er niet veel te vinden is op het internet over deze stylish bag, wou ik er wat over vertellen.

Hier moest je jezelf aanmelden met je Samsung account. Vervolgens vul je je gegevens in en je IMEI van je Samsung Galaxy Ace. Een IMEI is het nummer van je telefoon die je op de doos of onder het klepje van je telefoon kan vinden. Nadat je dit hebt gedaan krijg je een mailtje en print je die uit. Als laatste stuur je dat mailtje samen met de bon van je telefoon op naar het adres dat je hebt gekregen. Dat is alles wat je moet doen om het tasje aan te vragen.



























Het tasje kwam aan in een plat kartonnen doosje aan samen met een brief. In het doosje zat verder geen piepschuim/bubbeltjesplastic of iets dergelijks. In de brief stond wat over de telefoon en het tasje, maar op de achterkant stonden 8 fashion Android apps. Heel handig en leuk! Er stond wat over de app uitgelegd en de keywords waarmee je de apps moet zoeken. Dus misschien ook iets voor jou: Top fashion style achtergronden, iFashion, Trendstop, The Fashion Guide Book, Zara, Fashion News, Bijenkorf & Elle atZine.





























Het tasje is gemaakt van een soort rubber/kunststof met ribbels erin. Aan de binnenkant van het tasje zit een fluweel achtige stof, wat vast niet echt is ;). Verder is het snoer gemaakt van dezelfde stoffen met ijzere schakels er om heen. Eigenlijk bestaat het tasje uit twee delen. Een en een telefoon hoesje die je aan elkaar kan klikken. Het snoer zit aan het mini portemonneetje. vast dus kan je niet alleen het telefoon hoesje dragen, maar kan je dat telefoon hoesje wel gewoon in je tas of zak stoppen. Aan het mini portemonneetje zit het SuperTrash logo vast. Je zou overigens denken dat je telefoon snel uit dat hoesje gejat kan worden, maar dat is niet zo. Je moet best hard trekken om 'm eruit te krijgen, dus jatten zonder dat je het merkt gebeurt denk ik niet zo snel. Wat trouwens opviel is dat het tasje best zwaar is, wat waarschijnlijk door de ijzere schakels komt.

Als je dus de Samsung Galaxy ace hebt, of van plan bent die te kopen, moet je zeker dit tasje aanvragen! Super handig voor veel gelegenheden. 
 
Photobucket

Tidak ada komentar:

Posting Komentar