Leuke site: www.WeHeartIt.com + hoe werkt www.weheartit.com?

www.Weheartit.com, de meest geweldige site als je zoekt naar plaatjes. Inmiddels uitgegroeid tot een site met duizenden plaatjes. Ik gebruik inmiddels ook geen google afbeeldingen meer, maar We Heart It. Maar wat is het nou precies?


Dit is de home page:

































Natuurlijk ook hier reclame, maar dat is niet zo erg. Hier kom je dus als je www.weheartit.com intypt. Vervolgens maak je een account aan, waarom? Dat leg ik straks uit.

Join us, maak een account aan:


































Deze dingen vul je in en je bent klaar. Je ziet nu als je ingelogd bent, rechts boven je account. Maar waarom moest je nou een account aanmaken? Met een account kun je alle leuke plaatjes die je op de site tegen komt "opslaan". Hier zie je hoe:

Plaatjes zoeken:

































Het beste kun je altijd gewoon één (Engels) tref woord intypen, maar hier typte ik "i love you" in. Nu krijg je heel veel pagina's met plaatjes die getagd zijn met i love you.

De plaatjes opslaan, hearten:























Als je met je muis over een plaatje beweegt krijg je dat wat je links ziet. 2 Grijze balkjes, één balkje met de gebruiker die het plaatje gevonden heeft, één met te tags, rechts daarvan een plusje en dat hartje. (Als je op het plusje klikt, kun je tags toevoegen die jij erbij vindt passen). Normaal zie je alleen een roze omrand leeg hartje. Daar moet je dan opklikken en dat krijg je een gevuld roze hartje zoals je bij het voorbeeld ziet. Nu heb je het plaatje opgeslagen. Maar waar staan dan alle opgeslagen plaatjes?

My Heart, al je opgeslagen plaatjes:





























Dit is "My Heart", ik heb nog maar een plaatje geheart, dus er staat nog maar een plaatje. Later worden dit er gegarandeerd meer, geloof me ;).

Wil je ook zelf plaatjes aan de site toevoegen? Klik dan op deze link:
http://weheartit.com/bookmarklet

Als er nog vragen zijn, dan weet je dat ze altijd welkom zijn. Deze site is zeker een bezoekje waard, de plaatjes zijn gewoon zoveel leuker dan bij google afbeeldingen ;D.


Xoxo Vera


Tidak ada komentar:

Posting Komentar