LOTD: Review&lipswatch Catrice Ultimate Color Lipstick - Pinkadilly Circus 210






















Tijdens de 1+1 gratis actie op alle make-up bij de Kruidvat vrijdag en zaterdag, heb ik 3 producten gekocht. Waaronder een van de twee nieuwe lipsticks van Catrice. Pinkadilly Circus, een heel mooi zacht roze kleurtje was degene die ik had meegenomen en ik heb daar zeker geen spijt van want wat een mooie lipstick!

Textuur
De textuur van de Ultimate Colour lipsticks van Catrice zijn heel crèmig waardoor het soms moeilijk is om ze mooi gelijkmatig aan te brengen. Met de matte Rimmel London lipsticks bijvoorbeeld gaat dat veel beter. De textuur glanst dus ook een beetje, tenzij je het afhapt met een tissue. Je kan trouwens ook beter een ander lip product kiezen als je naar een dinertje gaat want ik ben bijna zeker dat deze lipstick het niet zal overleven. 

Werking
De dekking is best goed. En je betaalt maar 3,99 voor deze lipstick dus dat is vergeleken met andere lipsticks niet veel. Ze hebben ook heel veel leuke kleurtjes in de lijn. Maar de werking kan wel net iets beter. Iets minder romig misschien zodat die iets gelijkmatiger aanbrengt en iets langer blijft zitten. Maar je kan de lipstick wel goed uitvegen door de romigheid.

Soft gradient
























Volledige swatch, afgehapt met een tissue
 
 Volledige swatch
 













 

Arm swatch
Foto bij daglicht, komt goed overheen met de realiteit.





























Dit is echt een heel mooi kleurtje, vooral voor de zomer en lente. En het is een opvallend kleurtje, maar hij is vooral afgehapt toch best natuurlijk.


Photobucket




Tidak ada komentar:

Posting Komentar