How to: Last minute je foundation of concealer lichter/donkerder maken





































Je kijkt in je spiegel en ziet dat je foundation of concealer totaal niet meer jou kleur is. Wat nu? Je moet de deur bijna uit en je hebt geen tijd om nieuwe producten te kopen. Als dit je overkomt, heb ik vandaag een paar snelle tips met dingen die je waarschijnlijk wel in huis hebt om je foundation of concealer lichter of donkerder te maken.





















Lichter maken
Voor het lichter maken van foundation heb ik twee trucjes. De eerste is met Sudo crème mengen. Dat is witte crème die je ook tegen puistjes kan gebruiken en het maakt je foundation echt lichter. Als je dat niet hebt kan je ook je foundation met een beetje witte zonnebrand creme mengen. Dat is goed voor je gezicht omdat je dan niet zal verbranden en het werkt goed. Als laatste kan je de pigmentatie van je foundation verminderen door het met dagcreme te mengen waardoor het minder opvalt dat je foundation te donker is.




























Donkerder maken
Foundation en concealer donkerder maken gaat iets moeilijker. Bij noodgevallen kun je een beetje bruine oogschaduw of bronzer kapot maken en met je foundation mengen. Of je gaat heel licht met bronzer over je foundation heen, het best met een stippling- of fan brush omdat je dan geen te donker effect krijgt.



Photobucket

Tidak ada komentar:

Posting Komentar