Holland´s Best Make/up Artist


Natuurlijk hoort er ook een visagiewedstrijd tussen Hollands Best Fashion Designer, topmodel enz. Beautyypartner organiseerd deze wedstrijd, Hollands Best Make-up Artist. Een zoektocht naar de beste visagisten van Nederland. Denk jij dat de titel Holland's Best Make-up Artist bij jou hoort? Geef je nu op voor deze wedstrijd!

Het vind plaatst op maandag 13 juni, 2e pinksterdag. Je kiest zelf de ronde en tijdstip (met elk tien plekken) uit.
























Dit jaar is het thema Summer Color Queen, je kan dus lekker los gaan met kleur. Een deskundige jury zal je beoordelen en worden ook gefotografeerd door een professionele fotograaf. Op die foto's kun je een maand lang online stemmen. Meer informatie krijg je als je je voor deze wedstrijd hebt aangemeld, maar ook op deze pagina.










Ook is er een speciale masterclass voor de deelnemers. Er worden technieken gedemonstreerd en uitleg gegeven.  Zo ben je dus iets minder zenuwachtig en beter voorbereid voor de wedstrijd :).


Natuurlijk zijn er ook prijzen!
1e prijs
Natuurlijk de titel Hollands Best Make-up Artist 2011
geldbedrag van 1000 euro
Een masterclass van Beautypartner in 2011 naar keuze

2e prijs
De titel Runner-up Hollands Best Make-up Artist 2011
Een make-up pakket van 350 euro
Een masterclass van Beautypartner in 2011 naar keuze

3e prijs
Een make-up pakket van 150 euro
Een masterclass van Beautypartner in 2011 naar keuze

De uitslag van de winnaar en prijsuitreiking is op vrijdag 15 juli. Dus ben jij misschien wel de nieuwe Hollands Best Make-up Artist? Geef je dan nu hier op.


Photobucket

Tidak ada komentar:

Posting Komentar