Koken: Knapperige stokbroodjes met tomaat



Vandaag heb ik met mijn vader een lekker hapje gemaakt en ik vond het wel leuk om ook aan jullie te laten zien. Het zijn knapperige stokbroodjes met een mengsel van tomaat, ui en knoflook erop. Het is echt heel lekker!

 Wat heb je nodig
  • Stokbrood 
  • Tomaat
  • Ui
  • Beetje knoflook
  • Snij plank
  • Mes
  • Pannetje
  • Lepel
  • Eventueel bouillon en basillicum

Snijd twee tomaten, een ui en twee teentjes knoflook.

Doe dit bij elkaar in een pannetje met olijfolie. Smeur het eventjes.

Doe er eventueel nog wat bouillon bij of stop de staafmixer erin als het nog te dik is :).

Snijd een stokbroodje of pistolet in plakjes.
Doe wat olijfolie over de broodjes en stop ze in de oven tot ze goudbruin zijn.
Nu zijn de broodjes goed.
Het mengsel verspreiden over de broodjes en nog even de oven in!































 Het is echt heel lekker en leuk om in het weekend te maken! Succes alvast.


Photobucket



Tidak ada komentar:

Posting Komentar