Gosh Spring Look 2011

Bereid je voor op een romantische lente met de Gosh Spring Look producten. 7 Mooie producten om mooie pastel looks te creëren.

Natural Touch Cream Blusher - 8,49 EUR
Deze blush heeft een zachte textuur geven een gezonde en frisse uitstraling.
Tip van Gosh: Breng de blush met je vingers of een kwast aan op je wangen voor een gezonde frisse look, of benadruk de jukbeenderen voor een meer verfijnde look.










































Nail Lacquer - Bubblegum 6,99 EUR
Mijn ervaring met Gosh nagellak is niet slecht, maar ook niet geweldig goed. Ik denk dat je voor 6,99 betere nagellak kan krijgen. Maar ze verkopen erg leuke kleuren, ze zijn prima!
Serious Volume Mascara 9,99 EUR
Voor een volle en intenste oogopslag. Met het flexibele borsteltje is het makkelijk aan te brengen.
Tip van Gosh: Breng de mascara wimper voor wimper aan door het borsteltje zigzaggend van de wortels naar de puntjes te bewegen voor het meest verbluffende effect.











Lip Gloss - 04 7,49 EUR
Geeft een schitterende glans en volume en werkt verzachtend en beschermend.





















Waterproof Eye Shadow 7,99 EUR
Zacht en romig oogschaduw potlood dat makkelijk in gebruik is. Langhoudend en watervast, zelfs bij warm weer. Dat is natuurlijk ideaal voor in de lente en zomer. Gaat niet creasen. Heeft ook een mooie parelmoer glans. (Deze zijn er in meer kleuren in het vaste assortiment.)






















Effect Powder 7,49 EUR
Een metallic pigment. Kan je combineren met oogschaduw of alleen gebruiken. Dip je eyeliner kwastje in wat water en je kunt deze pigment ook als eyeliner gebruiken!




















Erg mooie collectie! Ik ben dol op dit soort nude en roze pastel kleurtjes. Jammer genoeg niet heel goedkoop, maar Gosh is gewoon niet goedkoop. Gelukkig krijg je er wel goeie kwaliteit voor terug!


Xx Vera



Tidak ada komentar:

Posting Komentar